Kos bij nacht
Schitterende zonsondergang
Blauw-witte huisjes
Fraaie kerkjes op Kos

5x jezelf vermaken aan het zwembad of strand tijdens je vakantie op Kos


Het is bijna vakantie en je hebt al eindelijk jouw trip geboekt naar Kos! Nu vraag je je af wat je kan doen terwijl je ligt te relaxen aan het zwembad of ligt te zonnen op het strand en je niet zo graag het water in gaat. Hiervoor hebben we 5 manieren bij elkaar gesprokkeld over hoe je jezelf kan vermaken aan het zwembad of het strand!

Een boek lezen

Het klinkt misschien saai en wordt veelal altijd aanbevolen, maar een boek lezen op het strand of naast het zwembad is een ultieme aanrader voor te ontspannen. Ben je iemand die altijd geïnteresseerd is geweest in een goede bangelijke thriller? Dan is het nu de moment om je een goede thriller aan te schaffen. De boeken van schrijver Stephen King zijn hier zeker voor aanbevolen! Er zijn natuurlijk nog genoeg genres om uit te kiezen en het voordeel aan een boek lezen op het strand, is dat terwijl je leesvaardigheden stijgen en dat je misschien de passie voor het lezen gevonden zult hebben. Daarbij vliegen de uren op het strand ook nog eens voorbij en zal je je niet snel vervelen.

Face timen met het thuisfront

Je hebt wel zo van die momenten op vakantie dat je af en toe thuis wel eens mist. Heb je een Iphone of Ipad? Wel dan kan je best eens face timen met je familie of vrienden die aan het thuisfront zitten. Face timen met vrienden of familie kan een enorme boost geven aan je humeur en terwijl vermaak je je nog zelfs op het strand of naast het zwembad. Of zelfs eens face timen met de hond die thuis zit, is een originele manier om hem toch af en toe nog eens te zien.

Online gokken op je smartphone

Begin je je toch na een tijd te vervelen? Dan neem je jouw smartphone erbij en moet je eens online gokken proberen. Ben jij helemaal gek van fruitautomaten of gokkasten? Zo kun je Novomatic gokkasten online spelen zoals bijvoorbeeld Book of Ra Deluxe of Sizzling Hot Deluxe. Altijd leuk om zo op vakantie tijdens het relaxen aan het zwembad ook nog te kunnen winnen.

Vakantieplanning verder uitzoeken

Hiervoor neem je best wat brochures in de hand of wat nog makkelijker gaat, via de smartphone opzoek gaan naar leuke uitstapjes of plaatsen die je nog kan bezoeken in Kos. Het is altijd leuk om op die manier iets te ontdekken dat je daarvoor zelf nog niet wist dat mogelijk was. Terwijl lig je toch lekker te zonnen en verlies je geen seconde van je rust.

Kaartspelletjes spelen

Voor gezelligheid en sfeer op het strand of naast het zwembad zijn kaartspellen DE oplossing tegen verveling als je in groep naar het strand of zwembad gaat. Leuke kaartspellen zijn Uno, poker, black jack en nog veel leuke manieren om je tijd te verdrijven met een pakje kaarten. Als je alleen ligt op het strand, kan je ook Patience spelen. Een kaartenspel dat je volledig alleen kan spelen. Ziezo, nu heb je 5 leuke dingen waarmee je jezelf kan vermaken aan het strand of zwembad.

Restauranttips

Bekijk restaurants en tips over lekker eten in Kos

Advertenties

Auto huren op Kos?

Safari Rent-a-car Griekenland