Kos bij nacht
Schitterende zonsondergang
Blauw-witte huisjes
Fraaie kerkjes op Kos

Het nachtleven op Kos ontdekken


Een groot deel van de vakantiegangers die naar Kos gaan die boeken deze vakantie voor het bijzondere nachtleven dat je er hebt. Overweeg jij nog of je naar Kos gaat of toch een andere feestbestemming? Loop dan deze pagina door en ontdek alles over het uitgaan op Kos. Zo ben jij goed voorbereid om de keuze voor jouw vakantie te maken en het stappen op Kos goed te plannen wanneer je hier naartoe gaat.

Waar bevindt het uitgaansleven zich?

Kos is een relatief klein eiland dat niet ver voor de kust van Turkije ligt bij de badplaats Bodrum. Het eiland kent verschillende badplaatsen, maar een van de bekendste plekken waar de vakantie naartoe wordt geboekt is Kos-Stad. Kos-Stad beschikt over de grootste haven van het eiland en is tegelijkertijd het toeristische gebied. Er zijn veel bars, discotheken en andere uitgaansgelegenheden te vinden.

Het gebied waar je het meeste aantreft wordt ook wel Bar Street genoemd, maar in feite is dit niet helemaal correct. Het belangrijkste gebied bestaat namelijk uit 2 straten. Dit zijn de straten met de namen Nafklirou en Diakon. Deze uitgaansstraten zijn te vinden in het centrum van de stad bij de bekende Agora Ruïnes en de haven van de stad.

Wat zijn de beste uitgaansgelegenheden voor jou?

Nu je weet waar het uitgaan plaatsvindt wil je natuurlijk nog weten naar welke gelegenheden je het beste kunt gaan. Wij geven je een aantal verschillende opties, zodat er vast en zeker iets voor jou tussen zit.

Een van de oudste clubs van Kos is Fashion Club. Deze club is erg strak ingericht en tijdens het hoogseizoen vind je er dagelijks de mooiste feesten. Fashion Club organiseert ook verschillende thema-avonden. Handig dus om de kalender van deze club eens in de gaten te houden voordat je op vakantie gaat. Een andere club die het bezoeken waard is, is Hamam Club. Zoals de naam al doet vermoeden was dit vroeger een Turks badhuis. Je staat hier dus te feesten in oude badruimtes. Bij Hamam Club ben je op de juiste plek om zowel los te gaan als te relaxen in een van de sofa’s.

Nog een andere plek waar je naast het stappen ook kunt relaxen is Charisma. Direct in het uitgaansgedeelte vind je deze plek. De grote loungebanken maakt het een ideale plek om lekker te relaxen en te genieten van je drankje.

Een unieke plek waar je tijdens je vakantie naar Kos ook eens geweest moet zijn is Kuala. Deze ligt op een korte afstand buiten Kos-Stad. Kuala is een openlucht discotheek waar ook R&B wordt gedraaid.

Nwotsokkrijgt een

9.2 van 10
op basis van 352 beoordelingen in 352 gebruikersrecensies.

Restauranttips

Bekijk restaurants en tips over lekker eten in Kos

Advertenties

Auto huren op Kos?

Safari Rent-a-car Griekenland