Kos bij nacht
Schitterende zonsondergang
Blauw-witte huisjes
Fraaie kerkjes op Kos

Wil je deze zomer weer op vakantie naar kos?


Elk jaar bezoeken zo’n 850 duizend vakantiegangers het eiland kos. Het eiland trekt zowel jongeren als ouderen aan. Het is een populair fietseiland wat veel nederlanders trekt. Het eiland kent veel polairen hotspots zoals Kos-stad, Paradise beach, het bekende dorpje Zia met uitzicht over het hele eiland en de Embros Thermen niet vergeten. Maar helaas kost het wel wat geld om al deze leuke plekken te bezoeken op het eiland en zijn er nog veel andere leuke activiteiten te kunnen doen op het eiland. Om jouw vakantie te kunnen boeken en dan ook nog eens heel wat activiteiten te kunnen doen, moet je waarschijnlijk wel wat geld besparen door het jaar heen. Maar hoe doe je dit nou zonder dat je ervoor hoeft in te leveren?

Besparen op de energierekening

Je kunt gemakkelijk besparen op de energierekening door bijvoorbeeld de gloeilampen te vervangen door led lampen. Ook is het simpel om gewoon minder te verbruiken. Denk aan korter douchen, de stekkers uit het stopcontact halen van apparaten die al opgeladen zijn. Ook worden apparaten die niet worden gebruikt vaak onnodig aangelaten dit kost veel energie waar in principe niks mee gedaan wordt.

Overstappen naar een andere energieleverancier

Waar je het meeste geld mee bespaart is door over te stappen naar andere energieleverancier. Dit is simpelweg de makkelijkste manier en hiervoor hoef je de minste inspanning voor te leveren. Op de website van easyswitch zijn alle energieleveranciers te vergelijken waar je uit kunt kiezen. Je kunt de vergelijker invullen en binnen enkele minuten komt de goedkoopste energieleverancier eruit die het beste bij jouw situatie past. De vergelijker is niet alleen voor huishoudens in te vullen, maar ook voor bedrijven. Je kunt ook kiezen voor zakelijke energie en maximaal sparen op de zakelijke rekening. Wie weet kun je je medewerkers ook eens een weekend verrassen met Kos! Door alle tips toe te passen kun je je vakantie naar Kos werkelijkheid laten worden en de leukste activiteiten beoefenen wanneer je het eiland bezoekt.

Restauranttips

Bekijk restaurants en tips over lekker eten in Kos

Advertenties

Auto huren op Kos?

Safari Rent-a-car Griekenland