Kos bij nacht
Schitterende zonsondergang
Blauw-witte huisjes
Fraaie kerkjes op Kos

Vliegtijd Kos – Hoelang is het vliegen naar Kos?


Houdt u er ook zo van om goed voorbereid op vakantie te gaan? Blijkbaar! Want u bent op deze informatie pagina terecht gekomen, uitstekend! De eerste stap van het maken van uw geweldige reis is gezet. Voordat je op reis gaat is het belangrijk om de juiste reisinformatie op een rijtje te hebben. U zult zich vast al hebben afgevraagd; Hoelang is de vluchtduur van Maastricht naar Kos? Is de vlucht van Maastricht naar Kos rechtstreeks of ook met tussenlandingen? Wat zijn de vliegtijden van Maastricht naar Kos?

Op deze vragen geven wij uitgebreid antwoord. Pak je zwembroek maar alvast in als je dit hebt gelezen ben je klaar om te vertrekken! =)

Vliegen vanaf luchthaven Maastricht: Vluchtduur Maastricht naar Kos.

Kost is één van de vele Luchthaven Maastricht bestemmingen. De vluchtduur van Maastricht naar Kos? De gemiddelde vluchtduur of vliegtijd van Maastricht en Kos is ongeveer 3,5 uur. U heeft hier te maken met een gemiddelde vliegafstand van 2000 KM. Tip voor de beginnende reiziger: Zorg dat je op tijd op het vliegveld bent zodat je geen stress hebt bij het inchecken van je bagage. Wanneer je op tijd op het vliegveld aankomt heb je naast minder stress ook nog tijd om lekker belastingvrij te shoppen of wat te eten voordat je reis begint. Op deze manier begin je ontspannen aan je vakantie en zul je er extra van kunnen genieten!

Vermijd stress op uw reis door goed voorbereid te vertrekken. Door zoveel mogelijk zaken op voorhand al te regelen, zoals een pcr test kun je met een gerust hart op reis gaan. Wij willen u hier graag bij helpen door informatie en advies te verlenen over het maken van de juiste keuzes in het plannen van uw reis. Onze kerngedachte hierin is: Een slimme keuze nu gemaakt voorkomt stress tijdens uw vakantie. Zorg dus dat u onze tips en adviezen in dit artikel niet mist! Uiteraard kun je je op het vliegveld ook van te voren vermaken met bijvoorbeeld een potje poker of black jack.  Je kunt dan kiezen voor online gokken met de hulp van 1337.games, zo kun je direct aan de slag met spelen.

Parkeren op  het vliegveld: Parkeren op Luchthaven Maastricht

Wanneer u vliegt met Corendon kunt u als klant uw auto gratis parkeren bij Luchthaven Maastricht. Op de speciale parkeerlocatie P2 van Luchthaven Maastricht Airport kunt u gebruik maken van deze exclusieve service. Gratis parkeren is mogelijk vanaf de periode 1 April t/m 31 Maart 2020. U kunt ook in de periode  1 April t/m 31 Oktober 2020 gebruik maken van de gratis parkeerservice op luchthaven Maastricht door gebruik te maken van parkeerlocatie P5. Deze locatie is ook erg dicht bij de luchthaven gelegen. Let op! Ben je geen klant van Corendon? Dan zul je het reguliere tarief moeten betalen om gebruik te kunnen maken van de parkeerplaats.

Parkeerservice bij Luchthaven Maastricht

De exclusieve service van Corendon kent meerdere voordelen die eigenlijk onmisbaar zijn voor een beginnende reiziger.  Een veilige plek om uw auto te parkeren wanneer u vliegt vanaf luchthaven Maastricht is wel zo fijn. Bij de parkeerplekken die wij aanbieden geniet u van 24/7 bewaking van uw voertuig. U hoeft zich geen zorgen te maken over inbraak of schade, wij houden voor u een oogje in het zeil.

Naast veiligheid is comfort een belangrijk voordeel van de parkeerservice. U bent verzekerd van een parkeerplek en zult niet lang hoeven zoeken. Daarnaast vertrekt er vanaf P5 zeer frequent een pendelbus naar de vertrek of aankomsthal zodat u en uw bagage geen onnodige inspanning zullen hoeven leveren door uw bagage met u mee te hoeven zeulen.

Parkeerterein P2 is zo dichtbij het vliegveld dat u deze met gemak op de voet kunt bereiken.

Restauranttips

Bekijk restaurants en tips over lekker eten in Kos

Advertenties

Auto huren op Kos?

Safari Rent-a-car Griekenland