Kos bij nacht
Schitterende zonsondergang
Blauw-witte huisjes
Fraaie kerkjes op Kos

De leukste spots van Kos


Kos is een populaire bestemming onder de Nederlandse toeristen. Kos heeft namelijk veel te bieden. Zo heeft dit Griekse eiland mooie stranden, leuke authentieke dorpjes en een prachtige natuur, waar je erg mooie wandel- of fietstochten doorheen kan maken. Wil jij binnenkort naar Kos? Tegenwoordig zijn er genoeg goedkope aanbiedingen of goede last minute aanbiedingen te vinden voor Kos, bijvoorbeeld bij VakantieDealz. Hieronder lezen jullie leukste plekjes op Kos, die je zeker niet mag missen tijdens jullie vakantie!

Kos-Stad

Kos-Stad is de hoofdstad van het eiland Kos en heeft veel te bieden. Het centrum is bruisend en heeft veel terrasjes, pleintjes en straatjes met winkels. Als je van cultuur houdt, breng dan zeker een bezoek aan het archeologisch museum en de vele archeologische sites die in de stad te vinden zijn. Hou je meer van de zee? Rondom de stad liggen veel stranden en er is ook een haven. Bij de haven is er ook een kasteel, waar je zeker langs moet gaan!

Paradise beach

Paradise Beach is het mooiste en tevens het populairste strand van het eiland. Het strand ligt in een baai en wordt omringd door veel bomen. Het water is hier helderblauw, waardoor je hier perfect kan snorkelen. Verder worden hier ook veel watersporten beoefend.

Embros Thermen

De Embros Thermen zijn een echte ervaring en moet je zeker bezocht hebben tijdens jullie trip naar Kos! De Embros Thermen zijn natuurlijke warmwaterbronnen en is een trekpleister voor toeristen. Het warme water komt uit een grot en stroomt de zee in. Het warme water blijft tussen de rotsen hangen en hierdoor kunnen jullie een heerlijk warm bad nemen!

Bergdorp Zia

Het bergdorpje Zia is een kleurrijk dorpje in de bergen en is het bekendste bergdorp op het eiland. Het dorpje heeft super veel leuke straatjes met restaurantjes en winkeltjes en

is zeker de moeite waard om te bezoeken. Vanaf het dopje heb je een super mooi uitzicht over het eiland en de zonsondergang!

8.1

Nwotsok

Uitmuntende klantwaardering

Gebaseerd op 2256 stemmen

Restauranttips

Bekijk restaurants en tips over lekker eten in Kos

Advertenties

Auto huren op Kos?

Safari Rent-a-car Griekenland